SorS 2015

 

SorS 2015. od 10. do 12. lipnja/juna u Sarajevu
 26. Susret osiguravača i reosiguravača Sarajevo - SorS 2015, održat će se u Sarajevu od 10. do 12. lipnja/juna 2015. godine. Zaključeno je to na 29. sjednici Upravnog odbora Udruženja osiguravača i reosiguravača SorS Sarajevo, koja je održana u Novom Sadu 3.10. 2014.

Domaćin Sjednice, kojom je predsjedao Midhad Terzić, predsjednik UO SorS-a i generalni direktor Sarajevo osiguranja, bilo je DDOR Novi Sad osiguranje.

Upravni je odbor raspravljao i o temama za iduće susrete te je zaključeno da se za idući SorS pripreme i na SorS-u prezentiraju sljedeće teme:
1 – Utjecaj vlasničke strukture na sustav upravljanja i efikasnost društva za osiguranje
2 – Pravci razvoja i implikacije katastrofalnih šteta od poplava na imovinska osiguranja u regiji
3 – Osiguravajuća društva u ulozi institucionalnih investitora
4 – Tendencije i pravci razvoja dobrovoljnog penzijskog i životnog osiguranja


Pozivamo sve potencijalne autore da prijave svoje radove na predložene, ali i ostale osigurateljne teme. Svi radovi koji prođu recenziju bit će objavljeni u službenom Zborniku radova SorS 2015. Upute za prijavu radova

Konferencija SorS je idealno mjesto na kojem sudionici dobivaju optimalne odgovore o stanju osiguranja u zemljama regije. Prilika je to i da se poslovanja različitih tržišta međusobno kompariraju i steknu dojmovi koji će rezultirati novim, boljim strategijama u poslovanju.

Na SorS-u, kao najvećem skupu osiguratelja regije, svake se godine okupi oko 200 sudionika s ciljem razmjene postojećih iskustva, međusobnog i upoznavanja s trendovima u osigurateljnoj struci. SorS je kroz desetljeća svog održavanja ugostio i brojna svjetski poznata društva kao što su AON, Gen Re, Munich Re, Partner Re, SCOR, Swiss Re, Willis i druga, što samo dodatno potvrđuje ugled i značaj koji ovaj Susret zauzima u industriji osiguranja.

 

Predsjednik Upravnog odbora SorS-a:
Generalni direktor Sarajevo osiguranja
Midhat Terzić
Generalni sekretar
Udruženja osiguravajućih društava SorS-a:

Damir Lačević
Medijski pokrovitelj:
Časopis "Svijet osiguranja"
Glavni urednik: Nikola Milijević
nikola@svijetosiguranja.eu